Feb 14, 2021, 12:49 AM  

А сега 

  Poetry » Other
160 1 1

Как така с тебе се срещнах,

как така в живота ми влезе?

Беше само невинна игра,

а сега, а сега...

 

Хей така те посрещнах,

необръснат с дълга брада.

Беше само илюзя? А?

А сега, а сега...

 

Бяха чудни черни очи

и неземна мечта.

Беше твойта усмивка

мечта... А сега, а сега.

 

Беше слънчев деня,

беше обич, беше мечта.. 

И сега, и сега!

Ти си моя съдба!

 

© Хари Спасов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Харесаха ми повторенията, много хубаво се е получило, въздейства.
Random works
: ??:??