Aug 20, 2008, 1:54 PM

А то... 

  Poetry » Other
523 0 11

Намагнитено ми е...

Не че е зле -
по-лошо е като съм сама.
Но друго си е
да прилепна
плътно до него,
да усещам,
че съм желана
и не иска да ме пусне.
Да е само мой.
А то…

На таралеж е заприличал
този магнит
от толкова много
залепнали
(като мен) по него
топлийки.


© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??