Sep 30, 2011, 7:50 PM

А устните ми вечно ще желаят 

  Poetry
417 0 0

А устните ми вечно ще желаят

уханието на любовният ти сок.

И тръпките не спират да витаят.

Със тебе правим най-добрият скок!

Усещам вкусове на сочна мида.

И в мен набъбва нова страст.

Тореадор съм, жаден за корида.

Танцуват пръстите във влажен пласт.

Но най-прекрасно е да чувам

есенцията на дълбокото ти АХХХХХ…………

 

© Явление All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??