Jun 24, 2016, 3:55 PM

Забравения 

  Poetry
499 0 0

Чувате ли гласа ми
под тънтените на гръмотевиците 
в смразяващите и красиви нощи на Сибир 


Уви... НЕ чувам аз човешки глас под студеното небе.
Гласът ми се отразява, тъй както ледът отразява слънчевата светлина .

Забравихте ли ме 
в пустинния Сибир.
Бях крилатата душа,
а сега тя остана без крила
след този взрив
 

© Емил Костов All rights reserved.

Случка случваща се често  в живота.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??