Feb 12, 2014, 12:42 AM

**** 

  Poetry » Other
574 0 3

И все така е слънцето във мен.

Кръвта ми е искряща

а в гърдите синьо.

 

И всяка нощ съм в Кана Галилейска.

И всяка нощ водата

се превръща в' вино.

 

© Петър All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??