Потръпват пръстите без милост
да уловят и този миг
в блаженство звук да закодират
душата да получи лек
Душата ми е гладна
стои на строг режим
по улиците се мотае
и търси пристан тих
Прощавам си, че те обичах
прощавам ти, че ти простих
благодаря, че се огледах в тебе
благодаря, че помечтах със теб
Размиха се очите ми от сълзи
остана само
Аз простих
© Румяна Друмева All rights reserved.
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D0%B8%D0%BA%D1%8A%D1%82
Силно изстрадано стихотворение с невероятен финал. Поздравление!