Nov 3, 2017, 8:56 PM  

... 

  Poetry » Other
324 0 0

 

 

 

Бутилка  вино, кутия цигари,
съвеста чистят с телена четка.
Тълпата е в монитора събрана
-нямаш търпение да се разголиш.

След полунощ е този час,
когато Хората отдавна са заспали.
,,Тялото ми е храна за Вас,
душата ми Вампир е,,.

Изморен когато е вече старият бар,                                        сметката неплатена е на масата.
Да не събуди скучният утрешен ден,
тя тихо на пръсти до него си ляга.

© Станислав Русев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??