Mar 5, 2009, 7:14 AM

* * * 

  Poetry » Love
454 0 7

Във мислите ми вятърът ще спира,

да отдъхне след трудния  и дълъг

преход към морето.

А после ще си тръгва вдъхновен

от топлото трептене на сърцето.

 

Ти вятър си, и сила в моя ден.

Поспри се. В мене да отдъхнеш.

И после със надежди зареден,

стихийно пак по пътя си да тръгнеш.

 

А аз море ще бъда. Пристан тих.

На твоите недосънувани мечти.

В гърдите ми ще се  разбиват бурните вълни...

И ще отдъхвам на брега ти,

облечена във слънчеви одежди.

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??