Aug 12, 2008, 11:22 AM

* * * 

  Poetry » East forms
462 0 3
Кални листа
лепнати на паважа -
есенен тапет.

+ + +

Спомен и мечта,
дядо и внуче
си почиват на пейката.

+ + +

Прозявка. Слънцето -
медена питка тича
по езика ми към небцето.

+ + +

Отказах помилване
за живота затворен
в моите клетки.

© Милко Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??