Jun 14, 2016, 8:15 AM

* * * 

  Poetry » Love
529 0 1

 

 

Малка стъпка бавно към теб.

Ръка подавам в безкрайно очакване.

Затаила дъх продължавам напред.

Танцувай с мен, мое мило ледено сияние.

 

Премахвам снега от ръцете ти,

и трескаво ги топля със дъха си.

Мълчаливо те галя, мълчаливо обичам,

с нежност, скрита в хиляди слънца.

 

Моя съдба, мое очакване,

моя обич, мой пристан, топла ръка.

Лудост е, знам, но си в сърцето.

Беляза завинаги моята душа.

© Сиси Сиси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??