Mar 2, 2019, 6:12 PM

... 

  Poetry » White poetry, Other
316 1 0

На ръба на мълчанието
не намирам дума,
на която да стъпя здраво
и пропадам
в бездната на многоточието.

 

Светлината в очите ми
е на райета.

 

© Надежда Тошкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??