Feb 10, 2008, 9:59 AM

* * * 

  Poetry
360 0 1

Душата ми е

дъхава погача,

която сбира

огън и вода.

И слънце среща 

с зЪрното на здрача.

И радост слива

с капчица сълза.

Душата ми е 

дъхава погача –

от нея всеки 

чупи по парче.

За сладост нужна.

Не и за да вгарча

препускащ бяг 

на нечие сърце.

Вземи и ти

от топлата ми пита -

вкуса на моя свят 

ти прегърни.

За себе си ще скрия аз

трошица,

с която да захранвам

идни дни. 

© Надя Васева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??