Oct 16, 2014, 6:36 PM

Абстракция 

  Poetry
385 0 4


Абстракция


в нечий 

заговор срещу съня

притежаващ 

натежала от безвремие минута

миглите на есента трептят

нежността се рони


вятърът се лута

поизгубил усета си за добро и зло

с нещо свое

плаши и разлайва 

уличните псета


в нечий

заговор срещу съня

гасне вярата

в разумната потребност 

на нощта

да почива върху

неразчупената лунна пита

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??