Feb 15, 2011, 9:06 AM

АЕЦ "Любов" 

  Poetry » East forms
1004 0 2

сблъсък на два атома

верижна реакция -

душевно облъчване

© Милко Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??