Oct 12, 2013, 4:26 PM

* * * 

  Poetry
1101 0 5

А ти, човече, спрял -

вторачен в земното,

така и неразбрал -

Светът небесен дар дарил ти -

да дишаш, жив да си,

ДА СИ, Човече!

По небесната пътека - върви!

За злите думи забрави!

Посей цветя! Отгледай думи!

На хората ги подари!

Върви, Човече!

Светът те надари! 

© Мая Тинчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??