Ти си най-голямата ми слабост!
Моята Кутия на Пандора.
Но ти си и най-сладката ми радост.
Мисълта за теб е моята опора!
Най-големият ми страх си ти!
И най-голямата мечта.
Всеки ден, отново ще те пъдя,
но като се замисля. Все пак ела.
Ех, да му се невиди...
Дори не знам дали я искам любовта...
Искаш ли я или не я искаш любовта... !?
Усмихна ме!