Feb 20, 2007, 3:12 PM

Агония 

  Poetry
512 0 2
Тялото ми горещо от студ...
Но това не си ти,
това е някой друг.

В неговите очи виждам само теб...
Страхувам се!
Сърцето ми е лед.

Мрак и самота проникват в мен.
Не мога да дишам...
Блясъкът на въздуха е студен.

Той си играе с моите коси...
Плаче ми се...
Исках да си ти!

© Елица Малева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??