20.02.2007 г., 15:12 ч.

Агония 

  Поезия
511 0 2
Тялото ми горещо от студ...
Но това не си ти,
това е някой друг.

В неговите очи виждам само теб...
Страхувам се!
Сърцето ми е лед.

Мрак и самота проникват в мен.
Не мога да дишам...
Блясъкът на въздуха е студен.

Той си играе с моите коси...
Плаче ми се...
Исках да си ти!

© Елица Малева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??