Jul 23, 2015, 11:33 PM

Агресия 

  Poetry
438 0 0
Агресия

Всеки ден се сблъсквам с нея,
не желая да я срещам,
просто, не искам да я проумея,
знам, натрупана ни е в главата,
страшни думи сипе ни устата.

Сякаш, заслепени сме от нея,
тъжно ми е да го кажа, чак не смея,
всяка сутрин виждам как,
хората се псуват и обиждат,
считат ближния за враг.

Тази глупава агресия,
всеки ден посажда в нас депресия,
Нищо хубаво не носи тя,
тя е чиста форма на злина.

Нищо ново ли Ви казах?
Истината проста аз показах,
искам Вие да разберете,
да не се отдавате на нея,
всеки ден целете.

© Радослав All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??