Jul 15, 2010, 2:43 PM

Ах, каква съм прелест... 

  Poetry » Love
711 0 11

Ах, каква съм прелест...
цъкаш и се чудиш,
като съща ерес
чувствата ми будиш.
Вече знам, че ти си
онзи влюбен мъж,
с огъня в очите
пламнал изведнъж.
Вече знам, че искаш
да ме нацелуваш,
в мен да се притиснеш,
с мен да полудуваш.
Вече знам, че ти си
слънцето голямо,
на живота мисъл -
огън, страст и пламък.

© Валка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??