Apr 7, 2015, 9:07 PM

Ах, това лице 

  Poetry » Love
607 0 0

Здравей! Аз съм.

Влюбих се в лицето ти

и идвам просто да те поздравя. 

Може би съм любовта, 

която чакаш на вратата си. 

 

Чакаш ли ме или не. 

Ще те обсебя. Малко любов ще ти дам, 

споделена или не, ти ще я получиш. 

Ах, това лице.

 

Ще виждаш моето име

тук, там.

Лицето ми също.

Какво ще чувстваш при вида ми, не знам. 

Няколко месеца ще бъде, не знам. 

 

После кротко ще изчезна и не ще те безпокоя.

Просто месец ще ми трябва, 

за да разбера

че не съм избраната и да се възстановя. 

 

Не зная, колко и кой са те.

Но водят предполагам. 

Една от тях, ще бъде. 

Тя! 

Да те събужда с нескафе.

 

Идвам и давам от любовта си.

Заслужаваш или не.

Щом избран си ти, значение няма.

Ах, това лице. 

© Въображение All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??