May 13, 2010, 12:21 PM

Ако 

  Poetry
532 0 0

Ако бях стихията, която в тебе гори,

страстта моя щеше всичко да изпепели.

Ако бях твоето най-искрено желание,

нямаше да чувстваш никакво страдание.

Ако бях Слънцето, що на небето грее,

мракът в сърцето твое на мига ще избледнее.

Ако бях това, което нощем сънуваш.

Ни ден, ни месец, ни година ще будуваш.

Но, уви, като всеки на света,

и аз искам невъзможни неща.

От известно време те гледам с други очи,

гледам те и си мисля чувстваш ли същото и ти.

Подай ръка, за да може нещо да се промени,

ако не, и приятели да сме, между нас все преграда ще стои.

© Светлана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??