Sep 25, 2024, 6:29 AM

Ако бих теб подминал 

  Poetry
100 0 0

Ако земята спре да върти се

Ние ще продължим 

С незнайна цел

Остра, взаимна и спокойна

 

Ако луната спре да оглежда свойта красота

Слънцето само ще е

нямаше да видя теб

 

"Ако не съществуваше

За кого бих, как бих,  за какво бих.."

 

Ако слънцето огрее 

Ще тръгна с еднопосочен билет

Само към теб

"Бих открил тайната на живота

Само за да те създам и гледам"

Жо Дасен

 

 

 

 

© Stew Carrey All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??