Jan 4, 2011, 11:15 PM

Ако чуеш щурче... 

  Poetry » Love
808 0 11

Ако чуеш щурче...

Когато Вечността се свие до миг,
знай, че ще пламне витлеемска звезда.
Ще препълва очите немият вик,
мирис на сняг ще ти щипне носа...

Ако чуеш щурче в лютата зима,
а свири в комина вятърът степен -
пак съм до теб... Все още ме има
и на ушенце нещо ще шепна...


© Красимир Дяков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??