Oct 31, 2014, 2:30 PM

Ако е речено 

  Poetry » Love
516 0 1

Ще те открадна за една любов
от рутината, самотата...
Вземи си Библията в някой джоб,
целувам те, ще ти потрябва...

Сложи си най-красивия тоалет -
пола от огън и напъпил потник,
да пийнем по един коктейл,
с мечти да полетим до остров...

Опитай само да ме изкушиш.
Очаквай после неочакваното.
Ще хапнем барбекю на шиш,
разпалено със устни топли...

Ще потанцуваме във лунен бар,
под музика на стенещ вятър...
Ще споделим за двама нар
във някой ъгъл на съдбата...

© Михаил Цветански All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Интернационално.
    Нашите
    Речници
    Не биват
    Издавани
    С лупи
    А би трябвало...
    Би трябвало
Random works
: ??:??