Apr 20, 2011, 10:20 PM

Ако идваш 

  Poetry » Love
572 0 2

 

 

       Ако идваш при мене без корист,

       ще те срещна

       с протегнати длани.

       Нека обща е нашата орис -

       от днес и до край,

       до смъртта ни.

 

       Ако идваш при мене с надежда,

       ще ти дам и надежда,

       и вяра.

       Ако стоплиш сърцето ми с нежност,

       ще отвърна със нежност

       без мяра.

 

       Ако идваш при мене със обич,

       като слънце

       от обич ще грея!

       Ще се свия до теб като обръч,

       като ручей сребрист

       ще запея!

 

 

© Славка Любенова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Стихът е прекрасен,но има нещо което смущава.
    Влюбеният е готов да даде всичко, даже и за трошица.
    А ако не получи нищо любовта става страдание.
    Мисля,че принципът "АКО ТИ ми дадеш и аз ще ти дам"
    не разгаря силната любов, която е готова
    първа да даде всичко и иска всичко.
  • Много хубав стих!
Random works
: ??:??