Sep 9, 2009, 12:50 AM

Ако има друга 

  Poetry » Love
619 0 1

Ако има друга, ела и ми го кажи -
по-добре да ме заболи, отколкото хиляди лъжи.
Мислех, че съм единствена за тебе на света,
но разбрах, че живея в лъжа.

Представяш си, когато те целувам,
че целуваш нея, вместо мен.
Може би искаш да те ревнувам,
че си попаднал в нейния плен.

Но знай: аз ще бъда силна
и лесно няма да се предам.
Ще се боря докрай да съм с тебе
и, ако трябва, за теб душата си на дявола ще дам!

© Катерина Радева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Напомня ми на една поп фолк песен.
    "Ако има друга кажи ми,
    как се случи разкажи ми,
    говори ми, говори ми, нека ме боли"
Random works
: ??:??