Не ме търси в среднощни серенади -
не съм аз ренесансовият мъж.
Сух съм и върху ми не е падал
ни капчица от романтичен дъжд!
Не рея поглед към звездите.
Не съм при нощното море.
Излязъл съм отдавна от мечтите...
Но зная как ще ме познаеш -
не по костюм и връзка ла Карден.
Не карам Ровър - мисля, знаеш...
Ни мутра съм, ни супермен!
Обикновен съм, толкова различен -
от някого, явил ти се в съня!
Твой съм!
Ако искаш, ме обичай!
© Стойна Стоянова All rights reserved.