Feb 1, 2013, 11:06 PM  

Ако изсмукаш всяка клетка в мен, която те желае 

  Poetry » White poetry
661 0 1

ако

изсмукаш

всяка

клетка

в мен

която

те желае

ще остане

само

една

родена

да те

мрази

обаче

обречена е

на смърт

от

лъжесвидетелстване 

© Сирарпи Мирзоян All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??