Nov 18, 2011, 9:29 AM

Ако можех да... 

  Poetry » Other
550 0 3

Ако можех да променя времето,
би било добре…

Би било като да не те бях никога срещал
или като да съм те забравил вече отдавна.
Ако можех да променя времето,
далеч в миналото или в бъдещето, все едно е
по време на зачеването или смъртта без значение...
Би било добре…

Ако можех да имам тази магическа сила,
може би сега щях да яздя двугърба камила.
Или да съм мак в пустинята.
Като червена точка
върху челото на жадна за дом индийка.
Може би щях да си спомня, че отдавна съм те срещнал
в някой от паралелните светове
и там сме имали истинска любов,
докато околните галактики са умирали

засрамени от  нашето галене...

 

Ако можех да променя времето
Би било добре…

 

 

© Милко Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??