Oct 8, 2011, 5:19 PM

Ако някога 

  Poetry » White poetry
1143 0 3

Ако някой ден се открием.

Двамата с теб - почти в съня.

Ако някога се докоснем.

Между моята въздишка и твоята сълза.

Точно там ще съм истинска.

Част от твоя мъничък свят.

Ако някъде ме поискаш -

твоят зов сърцето ми ще събуди.

Ако някъде, някога -

сбъднем стара мечта.

Няма да питам някъде, някога -

истина ли е всичко това?...

© Сиана Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??