Nov 4, 2023, 8:24 PM

Ако някой ден 

  Poetry
135 0 0

Ако някой ден чуете някоя песен от мене,

кажете си, даде момчето, каквото можа.

Ако някой ден кажат ви, беше зависим,

не вярвайте, бях композитор,

в сърцето и в свойта душа!

Ако пък чуете, беше голтак...

О, така ли, когато

съм имал небето, нима!?

 

Ако някой ден вече ме няма,

не слушайте тез мекерета,

че наказал ме Господ,

за това, в което вярвах,

за това, което знам!

 

Напротив човеко,

избавен съм бил от вертепа,

в Своето царство, Той ме прибра!

© Аспарух Любенов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??