Mar 14, 2010, 5:46 PM

Ако обещаеш... 

  Poetry
903 0 23

От лимони сладко

ял ли си? -

Аз ще ти направя.

Захарни тръпчинки

по твойте бузи ще оставя.

Реалността е за онзи,

който не смее

криле да открадне. -

Алуминиеви аз

за теб ще извая.

Имам три магии,

подарени...

Избрах твоите мечти

да сбъдна,

ако се закълнеш,

да се върнеш

и в старостта ми ледена

да грееш...

© Стеляна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??