May 24, 2013, 10:41 AM

Ако пак 

  Poetry » Love
795 1 0

Ако пак си ме с поглед докоснал,
ще се пръсна на въглени живи
и още преди дъх да си вдъхнал
(те не са като мен милостиви)...
Ще те опърлят!

Ако пак си ме с глас преобърнал,
ще се втечня на хиляди литри
и още преди вик да си върнал
(на играта ни те са арбитри)...
Ще те удавят!

Ако пак ни кръстоса съдбата
двата пътя безпътни, самотни,
край ще бъде това на играта
(а присъдите ни - доживотни)...
Ще се обикнем!

© Череша All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??