Jul 20, 2015, 6:57 PM

Ако питат 

  Poetry » Love
368 0 2

И погълнах безпощадно
всеки, прежаднял за грях.
Ала аз останах жадна.

 

Исках да съм океан.
Залюлях със урагани
всеки, неискащ да е сам.
Но аз сама, в безветрие останах.

 

Исках и да съм вселена,
в всеки празен да се разпилея,
да изгубя частиците от мене.
Празна аз останах да живея.

 

Не искам вече нищичко епично,
няма повече да паля и помитам,
не искам за света да съм различна.
Само за теб.
И да им казвам, че съм твоя, ако питат.

 

 

19.07.2015г.
гр. Сопот

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??