Jun 28, 2011, 10:27 PM

Ако попитам 

  Poetry » Love
748 0 2

Ако се слея с вятъра, ще бъдеш ли с мен...
Ако тръгна към слънцето, ще тръгнеш ли с мен...

Ако поискам да скоча, ще ме спреш ли...

Ако животът няма смисъл, ще ме прегърнеш ли...

Ако всичко се руши, ще останем ли заедно...

Ако ти попиташ, аз ще кажа "да".

Ако аз попитам, какво ще отговориш?

© Стефания Игнатова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??