Nov 10, 2005, 8:28 PM

Ако решиш да си отидеш... 

  Poetry
919 0 0
             Ако някой ден решиш да ме оставиш
             и си тръгнеш просто ей-така,
             без да мислиш колко ще ме нараниш,
             кажи ми - аз ли ще имам вина
             или ще е заради друга жена?
             Дали причина ще е любовта ми
             погълнала те безусловно, страстно
             или нежеланието да ме разбереш,
             дали ще е заради някоя неволна лъжа
             изречена за да спася любовта ни...
             Ак си уморен заради всичко това,
             забий ножа направо в сърцето ми -
             да няма спомен, да няма вик, да няма болка,
             дори сълза пред теб аз няма да пролеля -
             единствено кървяща раната ще видиш,
             една въздишка само ще усетиш.
             И ако някога си ме обичал -
             с червени рози тялото покрий ми.
             ...Остави ги, а после върви си.

© Димитрина Станчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??