Aug 16, 2018, 10:54 PM

Ако си? 

  Poetry » Other
391 0 2

 

 

Ако си песен,

аз ще бъда глас.

Кажи ми

как да те изпея?

 

Ако си музика,

аз ще бъда флейта.

Кажи ми

как да те изсвиря?

 

Ако си приказка,

аз ще бъда разказвачът.

Кажи ми

как да те разкажа?

 

Ако си книга,

аз ще бъда авторът.

Кажи ми

как да те напиша?

 

Ако си филм,

аз ще бъда героиня.

Кажи ми

как да те изиграя?

 

Ако си сън,

аз ще бъда там.

Кажи ми

как да те сънувам?

 

Ако си живот,

аз ще бъда Аз.

Кажи ми

как да те живея?

© С. П. All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??