Oct 19, 2011, 11:31 AM

Ако съм... 

  Poetry » Love
1608 1 50

Ако съм блян - да бъда пеперуден,
с крилца да пърхам в мигли сънни.
Целуне ли те изгревът лазурен,
във ирисите да се раждам, тъмни.

 

Ако съм дъх - да бъда теменужен,
по устните ти тичинков прашец.
Загадъчен, омайващ, сладък, нужен,
докосване, фин полъх и дъждец.

 

Ако съм обич, дето искаш силно,
да бъда в цветна, многолика дреха.
Вълшебство, приказно и дивно,
и нека бъда само твоя, нека...

© Жанет Велкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??