Aug 8, 2008, 6:57 AM

Ако те има 

  Poetry » Love
1014 0 1
На света има една любов,
оставаща завинаги в сърцето и душата.
и ако я срещнеш, поздрави я.
Кажи й: "Здравей!"
Може би тя ще ти отвърне.
Може би ще ти даде малко обич.

На света има едно хубаво нещо - Любовта.
И ако я срещнеш, ще бъдеш щастлив.
Животът придобива друг смисъл.
Вярно, не винаги е розово.
Има облаци, има бури.
Но в повечето време грее слънце.

И аз искам да те срещна,
да ти кажа "Здравей!"
Но вече толкова много време не идваш.
А аз те чакам.
Искам да те видя.
Искам да те гушна.

Прости ми, но вече тръгвам.
Не, защото те няма.
Не, защото не съществуваш.
Защото просто вече нямам сили.
Може би някой друг път ще се видим.
Ще си кажем: "Здравей."
И тогава ти ще останеш при мен.
А дотогава: "Сбогом, моя Любов."
Аз ще те чакам.

© Калина Норшаян All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??