Dec 30, 2021, 7:15 AM

Ако те има 

  Poetry » Other
830 7 13

 

 

Открих те в себе си, ако те има
ще бъда в твоя, в моя свят,
изглеждаш крехка и ранима,
не си сама и в този град
ти няма да си никога самотна,
ще чуваш мен сред много гласове,
когато не изпяла сетна нота,
пристъпваш стъпка, после две,
ако съм тук, за да ме имаш
и може би е смисълът в това
да бъдеш крехка и ранима
до мен приседнала едва,
да пееш сетната си нота
и аз да слушам твоя глас,
не, няма да си тъй самотна,
ако те има, тук съм аз.

© Димитър Станчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??