Jul 5, 2012, 10:15 PM

Ако теб те няма 

  Poetry » Love
890 1 0

Ако теб те няма

 

Ако теб те няма,

животът ми е измама,

отражение на забрава в мен остава,

не ме оставяй сама,

не ме оставяй сама,

крещи сърцето ми с  пламтящ от съчувствие зов,

житейският ми път на изпитание с теб е готов,

ще потънем в морето на насладата,

ще вземем на любовта наградата!

© Пламена Сомова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??