Mar 13, 2013, 10:39 PM

Ако умра млада... 

  Poetry » Other
779 0 1

Ако умра млада, погреби ме в сатен.
Постави ме в легло от цветя.
Остани, остани със мен
до появата на сутрешната зора.

Пусни ме в реката,
изпрати ме с думи от любовната ни песен.
Направи ме сияйна като дъгата,
когато застанеш под цветовете ми
                                   да се чувстваш защитен.

Не бива да губиш вяра в живота,
ако вече няма ме на земята.
В сърцето си частица от мен запази,
с усмивка топла като слънчевите лъчи...
                                                    Продължи!

© Борислава Д All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??