Oct 4, 2008, 9:10 AM

Ако забравя 

  Poetry » Love
728 0 2

 

Мълча си. Празно и студено
в очите ми дъжда вали,
от път сърцето уморено
за дълго в мене ще заспи;
и всичко ще превърна в спомен - 
дори и теб, и любовта,
но няма да ти казвам сбогом
и няма да боли нощта;
и няма друг да ме докосне,
но и до теб не ще се спра,
сълзата ми ще се превърне
във буйно - стенеща река;
а ако някога забравя
и дойда тихо във съня - 
не се плаши, не ще остана - 
за миг до тебе нека помълча.

© Ирена Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??