Mar 23, 2012, 11:27 AM

Акростих 

  Poetry
551 0 1

 

Зелените замислени  очи,
А погледът ù те пленява.

 

Силна музика звучи,
Тя в танца отново полудява.

Ръми небето, вятърът косите ù развява.
А понякога не е щастлива,

Напоследък все повече се отдалечава.
Няма я усмивката игрива,

А защо ли
Така  се получава.
Аз ли съм причината,

                            или тя не иска да остава.

 

 

© Веселин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Прочети и го... и ще остане! Поздрав ..
Random works
: ??:??