Опитах се да ти го кажа…
банално бе, защото бяха думи
и поза. Така би прозвучало...
Чаках… и не дори да те целуна,
а само да докосна твоите устни...
мечтаех топлината и тъгата им -
тъгата да изпия с моите устни…
Ето това почувствах.
© Марин Урумов All rights reserved.