May 16, 2007, 9:10 AM

АЛЕЯ В ПАРКА... (из „Животът, какъвто е") 

  Poetry
451 0 6
 

Хайку



Алея в парка...


стъпкани незабравки...
Колко ли боли...

© Вили Тодоров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??