Mar 18, 2008, 7:25 AM

Алкохолна болка 

  Poetry
629 0 1
 

Алкохолна болка отеква в сърцето

след поредната изпита водка на екс...

Чаша след чаша и отива си детето,

а тялото грешно желае дневната си доза секс...

»

Опиянена тръгвам към пустата стая,

бързо събличам ненужната дреха...

Той поредният е и името му не зная,

просто в него търся временна утеха...

 

Не искам Чувства... омръзна ми от тях,

а само авантюра, която да забравя...

Не искам Любов... тази дума събужда в мен смях,

тя е поредната грешка, която трябва да поправя...

»

Чашата притискам близо до сърцето,

а сълзите капят, разреждат алкохолната смес...

Пия за мъката, болката и щастието отнето

и за това, че забравям те от днес...

© Алехандра All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??