Jul 9, 2022, 12:41 PM

Аманципация 

  Poetry » Epigrams
225 0 0

Дама е, която маже,

възрастта си да не каже,

но налитаща квачка

на петли без спирачка,

ни хлапачка

в закачка, 

ни глупачка

без стачка.

© Венко Василкин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??