Oct 11, 2009, 1:07 AM

Ами... 

  Poetry » Love
667 0 13

Заслушай се...

знам, чуваш моя вик.

Та той раздира тишината.

Огледай се...

така ти липсва безпорядък.

От оня, дето

тъй красив е в оня миг...

На масата - препълнен пепелник

и свещ, която е горяла...

По пода - моите следи.

Захвърлено бельо, без никаква пощада.

И оня див копнеж неразгадан,

но носещ с въздуха омая.

Ръцете търсят плът,

изгаряш от желание

и всичко в тебе се тресе...

А аз стоя и... наблюдам те от разстояние.

Отпиваш глътка, после пак

и мислиш, че ще се спасиш.

Не, не, заблуда е, човече.

Ти в своя ад ще си гориш.

И знаеш ли, защо?

Защото нищо не изрече в този миг...

и аз... бях тръгнала си вече.

© Мариана Вълкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??